Home

Wie?

Hier vind je wat informatie over de band No Harm en zijn leden.

No Harm bestaat al sinds eind 1999, en is al jaren een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken. Om de dreigende midlife crisis voortijdig af te weren, besloten zanger Wilbert Werther en bassist Johan Maring dat het tijd werd voor een bandje. Lekker weg van de vrouw in 't weekend, bier drinken en veel geluid maken! Aangevuld met gitarist Mike Schuurman en drummer Mart Wardenaar (die dat bier drinken ook wel zagen zitten) werd dit No Harm. Met een repertoir dat switcht van gouden rock klassiekers (Neill Young, The Free) naar moderne rock stampers en gevoelige ballads (Counting Crows, Pearl Jam, Live etc.) catert No Harm voor een publiek van 16 to 60! On stage ontpoppen deze ervaren muzikanten zich als onvervalste podiumbeesten. Let vooral op de excentrieke garderobe van zanger Wilbert!...

Can do NO HARM to spend an evening with...


Zang: Wilbert Werther

Wilbert is in het dagelijks leven werkzaam bij GBI Van Beijeren, leverancier van gereedschappen en bouwmaterialen. Bij wijze van grap zei hij ooit dat hij op z'n 30ste verjaardag met z'n eigen band een optreden wilde geven. No Harm is het resultaat. Wilbert blijft echter met schijnbaar onuitputtelijke energie aan de weg timmeren en ook zanglessen gaat hij niet uit de weg. Het volgende doel is inmiddels alweer gezet... Naast muziek maken heeft Wilbert vele hobbies zoals werk, motorrijden en boksen.

Quote: Moe' je effe kijken anders...


Gitaar: Mike Schuurman

Mike is in het dagelijks leven werkzaam als eigenaar/uitbater van Hendricks, de enige echte Pub in Alphen met Guinness op tap! Al jaren is hij een bekende (beruchte) figuur in Alphen en omstreken. Hij is begonnen met gitaarspelen toen deze werd uitgevonden lijkt het soms wel. Zijn gitaarspel is "to the bone" en zonder fratsen en past precies in het No Harm-plaatje.

Quotes: Geil! Da's nie Rock 'n Roll...


Bas: Johan Maring

Johan werkt in het dagelijks leven bij PrimaPost, een directmail bedrijf. Hij speelt al bas sinds de jaren 80 en heeft in talrijke bands voor No Harm zijn ervaring opgedaan en zijn sporen verdient. Bijna iedere mooie weekenddag is Johan op het strand of op zijn boot te vinden.

Quotes: Whopper cheese! Dank u!

 

Drums: Mart Wardenaar

Mart is in het dagelijks leven gadgetking, dominee en (brokken-) piloot op de Boeing 737 bij KLM. Hij speelt al drums sinds hij groot genoeg is om de pedalen te bedienen. Voor No Harm heeft Mart in diverse bands gespeeld. Het drumwerk van Mart is snoeihard en retestrak. Het drumstel waar hij tegenwoordig op speelt bestaat uit Mapex Pro-M ketels en hardware en een set Zildjians die hij op z'n dertiende jaar kocht.

Quotes: Is er nix te eten? Check! Speeeleuh!


Mascotte: Animal

Animal is al jaren een figuur die bands zoals No Harm een warm hart toedraagt. Het zijn de "zuivere rockklanken die hem tot een hoger zelfbewustzijn brengen", aldus de drummer van Dr. Teeth and the Electric Mayhem, de huisband van de Muppetshow. Hij is dan ook altijd van de partij en heeft zijn eigen VIP plaats op de Bass Drum van Mart's drumstel.

Quotes: Pway dwums!!! Want woman!!! Yeaaah!!!